Over ons

Alles is hier handgemaakt!

Wij

Bart en Trui, een koppel, met allebei veel passie voor hun hobby. Bart, een gepassioneerde drukker die vooral op ambachtelijke wijze werkt. Trui, een ergotherapeut met een passie voor brei en – haakwerk.

Omdat we beiden nog een job hebben is ‘ Maison Marie-Louise’ enkel open op woensdag van 16 u tot 18 u 30, donderdagnamiddag tussen 14 u en 18 u , vrijdagnamiddag  tussen 14 u en 18 u en zaterdag van 10 u tot 14 u . Ook op afspraak kunt u bij ons terecht.

Het ontstaan

Ons huis, met een ongebruikte ruimte bleek de ideale plaats te zijn om onze creaties aan de buitenwereld voor te stellen. Na veel overleg, tijd en denkwerk kwamen we op het idee om een winkeltje te openen waar onze werken en dat van anderen wordt aangeboden. Bekijk onze openingsuren.

De Visie

Bij Maison Marie-Louise streven we ernaar om enkel handgemaakte werken in de kijker te zetten. Daarbij geven we ook de kans aan andere creatieve geesten om hun werk voor te stellen. Mensen die nog interesse hebben om hun werk bij ons te verkopen kunnen altijd contact opnemen via
gertrude@maisonmarie-louise.be of via onze contactpagina.