Over ons

Alles is hier handgemaakt!

Wij

Bart en Trui, een koppel, met allebei veel passie voor hun hobby en steeds op zoek om nieuwe technieken te ontwikkelen. Bart, een gepassioneerde drukker die vooral op ambachtelijke wijze werkt. Hij maakt vooral wenskaarten, maar werkt ook op bestelling .  Trui, een ergotherapeute met een passie voor brei -werk. Zij maakt ook oa. sjaals  in ecoprint.

Omdat we beiden nog een job hebben is ‘ Maison Marie-Louise’ enkel open op woensdag van 15 u tot 18 u , donderdagnamiddag tussen 14 u en 18 u , vrijdagnamiddag  tussen 14 u en 18 u en zaterdag van 9 u 30  tot 12 u 30 . Ook op afspraak kunt u bij ons terecht.

Het ontstaan

Ons huis, met een ongebruikte ruimte bleek de ideale plaats te zijn om onze creaties aan de buitenwereld voor te stellen. Na veel overleg, tijd en denkwerk kwamen we op het idee om een winkeltje te openen waar onze werken en dat van anderen wordt aangeboden. Bekijk onze openingsuren.

De Visie

Bij Maison Marie-Louise streven we ernaar om enkel handgemaakte creaties in de kijker te zetten. Daarbij geven we ook de kans aan andere creatieve geesten om hun werk voor te stellen. Mensen die nog interesse hebben om hun werk bij ons te verkopen kunnen altijd contact opnemen via
gertrude@maisonmarie-louise.be of via onze contactpagina.